15 August 2012

falala

Assalamualaikum ....
memandangkan Syawal dah nak muncul,nak buat post sikit sebab raya nanti maybe takboleh update.kena buat kerja rumah,makan,tidur dan makan lagi.hahah gemuk jugak kang.tapi,gemuk pun okay apa.tapi nanti baju semua takmuat.ahhh sucks .
so,10 malam terakhir ni rajin2 la buat solat hajat dengan tahajjud..heheh kalau tak reti tanya mak or ayah or papa or your grandpa&ma.belajar.Ipun belajar pun.will miss ramadhan.hm.tak rasa ke,bulan puasa ni makin gemuk.maybe sebab nafsu makan naik bulan puasa.raya lagi lah.oh oh,tokchek nak buat nasi dagang.and kemungkinan kecil kitorang balik Marang.yeayyyyy :D tapi taktau lah jadi ke tak.Ihopeso.rumah kena kemas lagi.penattttt .
nak tahu tak.tadikan....dekat sk kan..
ada orang tu nak carik gaduh dengan kita.nak nangis kita sebab dia tiba2 nak marah :/

annoyingperson:kau sombong ek.sombong ek kau.(tiru pemahaman aku.gila toihh)
me:......................
annoyingperson:asal kau sombong ah?aku message kau tak reply,facebook aku kau block.asal sombong ah kau ni?!
Shaufil:lak ____n ni.nak marah2 camni pulak.hahaha gentleman sikit man...(sambil tiru pemahaman aku)
me:bila masa aku block kau! (nakmenangisdahhh)
annoyingperson:aku search nama kau takdapat.balik ni aku nak jumpa kau!tau!tunggu tau!
me:...........

annoying person started to blah from myplace.
annoyingperson:jangan lupa balik ni tau!(ketuk meja)

then,aku lari pergi meja Has.mengadu dekat dia.sampai nak menangis.lol you're so kememe Mars.bad attitude.hahah
 ok ok.lepastu Amin datang depan kitorang.dia pun dengar sekali.okay la.dia tu macam memahami sikit la.sikit je :3
Lepas tu aku cerita kat Mny time ada perjumpaan budak2 yang nak p rombongan.time dekat2 nak balik tu,aku nak lari je.konon.Has pergi cerita kat Zizi.gile malu siottt.lepastu aku terik tangan Has.lepastu ter'stuck' dekat tangga dan terserempak lah si annoying person tu.dan dia start buat cerita.aku bebel bebel bebel pasal text yang dia bagi . dua kali text yang sama,ayat yang sama isi yang sama.dan disebabkan text tu aku taklayan kau lah ngoi.alasan kau,sebab kau dengar gossip kitorang akan get back.haha.kelakar sangat.

and pasal tengahhari tadi lah aku serba salah gile dengan ____i.and aku rasa macam aku ni banyak sakitkan hati dia.hm.seriously,aku sayang dia.and aku taktau nak cakap macam mana.ah tunggu lepas PMR.aku rasa macam tak tercakap.boleh pulak aku nangis pasal dia.rindu dia kot.okay marissa.Your'so nuts . Dear you,sampai sekarang I tunggu text from you.kekeke.Be patient Mars.taklama lagi..Fokus untuk PMR juga.subjek yang aku failed dulu2,dah lulus sekarang.Alhamdulillah.eventhough markahnya tak seberapa,aku bersyukur apa.cuma PMR sebenar aku nak lebih okay lah dari yang ni.
kejap.aku rasa macam dah terluahkan semua dah.hahah .sorry lah.taknak baca?shutdown your fu**ing laptop now :p
easy right ... okay.I've change my twitters' name to ZeeM.cool isn't?aku rasa aku SS.hahahah okay stop it.
eh tadi aku pergi otter rambut dengan cuci rambut.eh betul ke eja otter tu.ahh what ever lah!.lawa dah rambut I yang macam cikPon tuuu.mwahahha rambut baru for ghaya ;)
kepada classmate ku yang nak bertandang,maybe korang kena jalan jauh sikit sebab aku pergi rumah mak aku kat Sripantai.nak sangat kan.hahahahaha hamek lah.
choppp.baru aku perasan yang jam tangan dia sama dengan aku.ahhhhhhhhhhhhhhhhh!
ada orang tu ingat ni aku.heheh :p
Maris's twitter hit me on twitter.thanks ;)
okay nanite.selamat bercuti and goodluck for those who is Pmr victim-to-be.eh sorry for the broken english.
dear annoying person,you ARE RATHER QUITE PSYCHOTIC.akusayangdiaje.soplease,faham maksud text aku tadi.that's all.kbai . Selamat Hari Raya.minta maaf kalau2 ada buat awak semua terperahsantan dan termakan cili.heheeeeee

No comments:

Post a Comment

budak comot